CONTACTE / ENCÀRRECS
BOTIGA
NOTÍCIES
GALERIA / PORTFOLI
CURRICULUM
  FER VERTICALMÓN CASTELLER

La temàtica castellera m'agrada perquè transmet un missatge d'unitat, en el qual cada acció individual es fa per el bé comú, on petits i grans, homes i dones esdevenen imprescindibles. Cap discriminació és permesa i tots poden participar i aportar el seu esforç.
Es tracta d'obres realitzades a l'oli sobre tela, on es representen torres i conjunts de figures humanes apilotonades treballant per un objetiu comú. També detalls gestuals de personatges i situacions presentades amb pinzellades que busquen simplificar la realitat.

Es plasmen les diferents posicions i construccions: El PEU (base o peu de la torre o castell), la PINYA (que envolta la base), el FOLRE (un pis a sobre de la pinya que envolta el tronc), el TRONC (que és la torre mateixa), el POM DE DALT (grup dels petits, amb casc, que culmina la torre), L'ENXANETA FENT L'ALETA (gest o salutació que finalitza la torre), l'alegria quan s'arriba al cim i es saluda (castell carregat), la desgràcia quan s'ensorra la torre (LLENYA), i l'èxit quan s'aconsegueix feliçment desmontar-la (CASTELL DESCARREGAT).

Són moments inoblidables d'un món festiu, cultural i associatiu que impresiona a tothom.